Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
oldtimer1

Disasters

67 posts in this topic

No, it's not a (K) deficiency :stoned:

Share this post


Link to post

Read the thread before posting Haile.

Peace,

GG

Share this post


Link to post

Thanks thats a lesson to us all..

Share this post


Link to post

Ok just got a call from a freind who has exactly the same prob as this, just 1 plant out of 3 but its got to a stage thats a lot worse than this. Leaves started drooping 1st then burnt on the tips, this affects the plant from top to bottom.

Using a budbox with passive intake, 200w eviro. Could this still be a heat issue when the lamp is cool enough to touch? Temps never go above 27 and below 17, humity around 53%. Only had 2 weeks to go, gutted abit was looking forward to this strain as well.

Share this post


Link to post
Plants, like us breath, We use/take in oxygen and exhale C02 and water vapor.
just to clarify, this process is called respiration
Plants take in Co2 and give out oxygen and water vapor
they need light to do this, its called photosynthesis.

both processes are going on simultaneously. In the light there is a net output of Oxygen and in the dark there is a net output of CO2. So i imagine you need to add less CO2 during the dark phase.

Share this post


Link to post
Ok this is what I found after going away for a couple of days leaving things in the care of a friend.

Now I thought I would show this to see if any one can identify what caused the problem. I can tell you its not to do with water, or nutrients. I have five plants all with the same damage! I’m showing one of them as a sample, its a Sk#1 clone. The second picture is an identical sister clone in the same grow room same soil mix.

Now lets see if any of you know what happened here. Because its its a really good lesson for every one.

These look like the plants have got to hot,and plant leaves do sweat,which causes them to burn around the tips and edges

Share this post


Link to post

Read the thread!!!!

Share this post


Link to post
Ok this is what I found after going away for a couple of days leaving things in the care of a friend.

Now I thought I would show this to see if any one can identify what caused the problem. I can tell you its not to do with water, or nutrients. I have five plants all with the same damage! I’m showing one of them as a sample, its a Sk#1 clone. The second picture is an identical sister clone in the same grow room same soil mix.

Now lets see if any of you know what happened here. Because its its a really good lesson for every one.

too much nutrient? or ventilation problem?

Share this post


Link to post

I thought severe wind burn but hey im a newbie but i had leaves go like that from a fan not as severe tho

well never read the full thread intriguing read well as ya said you got spares (:rofl:) so dont trust ya stoned ass mate again .unlucky dude, but just farmer on.

Edited by chriscd27

Share this post


Link to post

guys read the thread and look who the original poster is you think he neads any of us to tell us wat happened for fuck sake hes been growin and creating beans longer than we been alive....:rofl:...no point posting at the end of a thread unless you read the thread for fuck sake hes ot1.........:)

2 people like this

Share this post


Link to post
guys read the thread and look who the original poster is you think he neads any of us to tell us wat happened for fuck sake hes been growin and creating beans longer than we been alive....lol...no point posting at the end of a thread unless you read the thread for fuck sake hes ot1.........:(

no shit! im sat here thinking i haven't a tube of glue whats up with the little sick lady :wassnnme: . i know this this, if ot1 and you other top dogs dont what it is , it has to be some alien et magic plant fuck! peace and happiness. :bong:

Share this post


Link to post

:wassnnme:lol

Ok this is what I found after going away for a couple of days leaving things in the care of a friend.

Now I thought I would show this to see if any one can identify what caused the problem. I can tell you its not to do with water, or nutrients. I have five plants all with the same damage! I’m showing one of them as a sample, its a Sk#1 clone. The second picture is an identical sister clone in the same grow room same soil mix.

Now lets see if any of you know what happened here. Because its its a really good lesson for every one.

to much food by looks of it pal sk#1 dont like a lot of nutes!!! :skin_up:

Share this post


Link to post
to much food by looks of it pal sk#1 dont like a lot of nutes!!! :yahoo:

Read, read, read dude :yahoo:

Share this post


Link to post

Its seems a good thred 2 ask this question.

What enviromentle issue is causeing this problem. (feeding totally ruled out)

thanks :yinyang:

white tip at top of plants.

plants stop growing (shock)

no mold,no rot.

no smell from plants.

not over watered

post-59579-0-23268500-1301580777_thumb.jpg

post-59579-0-70951900-1301580849_thumb.jpg

post-59579-0-53788200-1301580936_thumb.jpg

Share this post


Link to post

heat stress maybe, ph fluctuation causing lock out maybe,

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0