Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Lemons234

autoflower
Auto flowering buds arnt maturing on two plants ???lost count of what week flower also

Hi guys!running 3 autoflower lost track of flower!but one plants seems to be maturing good!!and the other two I think one is doing okay and the other I don’t seem to notice the maturing of the buds any guess??also attached some photos of all three flowering sites please let me know if may just be younger stages of flower compared to main one using GHE 3 parts also atami bloombastic statin is lemonberry haze

Share this post


Link to post


Ah won’t let me attach pictures 

Share this post


Link to post

maybe they are not auto.....try 12/12.........

Share this post


Link to post

Try imgbb.com for image hosting if you are struggling, it will give you embedding links to post here (bbcode)

 

Are the ones you are concerned about flowering at all? I see they are all the same strain but there can be quite a lot of genetic / phenotypic variation even within strains sometimes. 

 

Needs photos really & roughly how many weeks in do you think you are?

 

Unless it's been an outrageous amount of time or the plants look really sick, the answer is likely to be just look after them, give more time and keep a close eye on things 

 

Good luck

 

 

 

AP

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now