Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Sign in to follow this  
Followers 0
Macattack123

G.A.S Digtal Fan Controller... potential fault??

Posted (edited)

Evening ladies and Gents ;)

 

Hope all is good ,, I am having some issues and am not sure if its human error or faulty equipment.. most likely human error haha.

 

Rite so,, I have a 150mm systemair EC fan,, this works at full power fine when there is no controller attached to it.

 

However when I remove the probe on the side and add in the G.A.S  multi phase digital fan controller I get nothing out of the fan at all! 

 

Is there any wiring inside the fan itself that needs changed to allow use with the controller? As far as I can see it should be plug and play???

 

Any help would be greatly appreciated ,, cheers in advance ;)

Edited by Macattack123

Share this post


Link to post

Been reading more... I believe the shop has sent me an incorrect controller ;( 

 

I need an ec fan controller. Not a multi phase digital controller. 

 

Well that was a stressful afternoon ... hopefully have this sorted soon ;)

1 person likes this

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0