Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Kushion45

Rush rdwc

Hi new to the site and looking for some advice, been growing for many years now, tried many different ways and systems, I recently bought a Rush RDWC 16pot 60ltr system. I’ve had this connected up with a chiller included, all was working fine until the chiller broke, I removed it from the system and connected back up without chiller. Now when I plug in the pump the system does this, it’s 4 lanes with 4 pots in each, when I switch the pump on it starts recirculating after 20secs you can notice in control pots that the water level goes down on one side of system and rises on the other, if pump left running the side that’s filling begins to overflow causing a flood (system holds 860ltrs total) I have drained the whole system and refilled it with pump running to try clear any air locks etc but once full it does the same thing, does anyone have any idea what’s happening here, it’s doing my head in lol, it’s as if the pump is putting more water into the system than it’s draining out. I used al sorts of hydro systems aqua farms, nft, Oct pots without problems but cat seem to work this one out, any help would be appreciated 

Share this post


Link to post

Sounds like maybe you've got roots blocking one of your tubes?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now