Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Search the Community: Showing results for tags 'ww auto'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK420
    • New Members
  • Cultivation
    • Strain Base
    • Breeders Help Desks
    • Compost and Pots
    • Hydroponics
    • Outdoor Growing
    • Propagation, Cloning and Mother Plants
    • Auto Flowering
    • Growroom Design
    • Problem Solver
    • Harvesting and Processing
    • Grow Diaries
    • Cream Of The Crop
  • Cannabis Culture
    • News, Views and Politics
    • Medicinal Cannabis
    • Smokers Lounge
    • Uk420 Competitions
  • Sponsor Support
    • Intense Nutrients
    • Vapefiend - The Vaporizer Specialists
    • DIY LED UK
    • Gro-zone Hydro

Calendars

  • Community Calendar

Found 2 results

  1. Hi guys, Hope you can help me clear some doubts that I have with this one. First time grower here. I used a WW autoflower seed from a seedbank, had it germinated with the paper towel method and as soon as the tap root was 2-3mm planted it in good soil at a depth of about 15mm. After 3 days it broke soil but had a helmet head, yesterday (day 5) the seed shell was loose and I managed to remove it gently and somewhat easily. Today (day 6) it looks like a tiny hook (about 5mm) with yellow-brownish tones, and with a sort of whitish-translucid membrane at the end. What may cause this? Will it grow or is it a lost cause? Any advice? Thanks