Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Search the Community: Showing results for tags 'white widow garage'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK420
    • New Members
  • Cultivation
    • Strain Base
    • Breeders Help Desks
    • Compost and Pots
    • Hydroponics
    • Outdoor Growing
    • Propagation, Cloning and Mother Plants
    • Auto Flowering
    • Growroom Design
    • Problem Solver
    • Harvesting and Processing
    • Grow Diaries
    • Cream Of The Crop
  • Cannabis Culture
    • News, Views and Politics
    • Medicinal Cannabis
    • Smokers Lounge
    • Uk420 Competitions
  • Sponsor Support
    • Intense Nutrients
    • Vapefiend - The Vaporizer Specialists
    • DIY LED UK

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. Hi guys, been reading a lot of info on this site over the last few months preparing for my first grow and it's been really helpful. I decided to build a growdrobe out of 3x2s, hardboard and celotex 50mm board measuring 1.2 x 0.6 x 1.8m tall and put it in the garage. I've gone with a DWC hydro with 45l tote, 2 x 150mm air stone discs, 150mm net pot under a HLG QB260 LED light growing one plant with plan to do scrog later on. The grow started off alright, as I bought some feminised seeds off Royal Queen and went with White widow as thought it wouldn't get too tall, but now I'm on week 3 of grow and noticed that there are brown spots appearing slowly everywhere, starting at the edges of the leaves and then making it's way throughout the leaf until its half dry and crispy. This started at the bottom and worked its way up to the top leaves now. I've changed the reservoir twice, roughly every 10 days with RO water and AN Sensi grow A & B, but been really stuck for ideas as my EC is at 1.1 and PH at 5.7 - 6.1 with most the leaves are going half crispy then dying, leaving me with lots of half leaves. I've even tried adding AN cal mag xtra to no effect, thinking it was a deficiency. The only thing I can think of is that there's not enough airflow entering the growdrobe, as I have a 220m3/ hr 100mm inline fan pulling through a 100mm rhino pro carbon filter in the top right at the back venting outdoors and passive intakes (3 x 40mm waste pipes) in the bottom left intaking from garage (maybe not big enough?) I'm planning to fit a 150mm inline outtake fan and then use the 100mm inline fan as an active intake, taking fresh from outside to hopefully help with faster air exchange. I've also got a 4.5l humidifier in there, setting RH to around 55% and a circulating tower fan. I can upload some pics when I can figure out how to do it. Any suggestions would be very helpful, as I'm burning through electric for nothing at the minute. Cheers