Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Search the Community: Showing results for tags 'eaves curling'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK420
    • New Members
  • Cultivation
    • Strain Base
    • Breeders Help Desks
    • Compost and Pots
    • Hydroponics
    • Outdoor Growing
    • Propagation, Cloning and Mother Plants
    • Auto Flowering
    • Growroom Design
    • Problem Solver
    • Harvesting and Processing
    • Grow Diaries
    • Cream Of The Crop
  • Cannabis Culture
    • News, Views and Politics
    • Medicinal Cannabis
    • Smokers Lounge
    • Uk420 Competitions
  • Sponsor Support
    • One Tree Horticulture
    • Intense Nutrients
    • Ledgrowlights.co.uk (diyleduk)
    • Vapefiend - The Vaporizer Specialists

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. Evening all, My main grow is currently suffering. LED Qube 1.4m x 1.4m Tent Logic 900 ( 3 x Logic 300 ) - All three Logics are set at 50% @ 20 inches Currently Flowering - 2 x San Bacio Gelato & 2 x L.A Gelato Flipped DWC - 14th Nov 2020. Currently on day 40 of flower. Nutes - Current Culture - Bloom A&B, CocoCal, UC Roots & Bud Booster mid - EC 0.9. Temps - 20°c lights off - 27°c lights on - RH 45 - 60% - with Dehumidifier running when RH rises. Everything has been running smoothly in my DWC setup until about a week ago. I noticed my ppm meter was set to ppm 700 instead of 500 so I've been underfeeding. I saw 2 plants developing brown spots and put it down to underfeeding and it being the start of week 5 flower - possible looking mag def due to low phosphorous. I increased the feed and bud booster to EC 1.0. EC was dropping over the next few days so everything seemed fine. PH was in check ranging from 5.5 - 6.2. Looking back now the PH was constantly dropping due to the low feed and since increasing the EC PH has stabilised. Noticed the leaves curling inwards and thought the fresh res change would resolve it or maybe I'd added too much bud booster. Done a fresh res change last night with a lower EC 0.9 with less bud booster. Checked again tonight and all leaves seem to be curling inwards. I can't see any pests and have sticky traps up that are fairly clean. I've got 4 weeks remaining and was wondering if there's anything i can do to fix this? Any help appreciated. Pics to follow shortly!