Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Search the Community: Showing results for tags 'defficiency'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK420
    • New Members
  • Cultivation
    • Strain Base
    • Breeders Help Desks
    • Compost and Pots
    • Hydroponics
    • Outdoor Growing
    • Propagation, Cloning and Mother Plants
    • Auto Flowering
    • Growroom Design
    • Problem Solver
    • Harvesting and Processing
    • Grow Diaries
    • Cream Of The Crop
  • Cannabis Culture
    • News, Views and Politics
    • Medicinal Cannabis
    • Smokers Lounge
    • Uk420 Competitions
  • Sponsor Support
    • Intense Nutrients
    • Vapefiend - The Vaporizer Specialists
    • DIY LED UK
    • Gro-zone Hydro

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. Hey All, This is a first time grow. I have 3 plants in a 60cm x 60cm set up. They are Purple Bud from Sensi Seed. Size of strain is meant to be small (so suitable for the compact area). Since first germination to today it has been 43 Days. Grown in soil medium, approx 20 litres. LED 400W The plants are on a 18/ 8 light cycle. Temperature 20-25 celcius (25 day, 20 night); constant CF extraction and a small fan blowing indirectly at one of the sides of the grow tent. Relative Humidity is 55% They were given Nutirents for the first time 1 week ago (only for 3-4 days) PH has been constant at 6.2. I wasn't happy with the nutrients and became worried that they were getting nitrogen toxicity, there was also some tiny yellow/ brown dots appearing on a few leaves; so I dumped the resevoir and flushed them out with PH6.2. They started to go very yellow. The number of spots increased, and then the size of them grew. Since the flush, I have limited their watering, but given them a small amount with nutrients again (this has improved their colour). I have also pulled up the lights, although it was always 18 inches away. I removed a C02 bag that I put in there around the same time as the Nutes. I have also become worried that this could be a pest problem > I have been unable to find any pests (top and underneath of leaves). Attached are some photos of the plants, and close ups of one of the leaves. Any advice would be welcome. I have some mite spray on hand, should this been the diagnosis. Slysir.