Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Search the Community: Showing results for tags 'canmag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK420
    • New Members
    • Announcements
  • Cultivation
    • Strain Base
    • Breeders Help Desks
    • Compost and Pots
    • Hydroponics
    • Outdoor Growing
    • Propagation, Cloning and Mother Plants
    • Auto Flowering
    • Growroom Design
    • Problem Solver
    • Harvesting and Processing
    • Grow Diaries
    • Cream Of The Crop
  • Cannabis Culture
    • News, Views and Politics
    • Medicinal Cannabis
    • Smokers Lounge
    • Uk420 Competitions
  • Sponsor Support
    • One Tree Horticulture
    • Vapefiend - The Vaporizer Specialists

Calendars

  • Community Calendar

Found 1 result

  1. Hi, I have four cuttings of Elvis - very robust and problem free grow - and all four are showing yellowing new growth. Problem in more detail: - Yellowing from the stem, outward to the tips - New nodes growing tight together (stunting) - Central leaf viens and stems sowing purple - Some leaf tip burn Background: - The cuttings were held small for around 8weeks. - Potted up into 3lt pots 10 days ago - problems showed in the last 2 days. - Feed is ec1.2 - 10ml Ionic grow and 1ml calmag (mum was on ec2). - Pots are 22.4c at base lights on and no less than 20c lights off - I have not been able to probe into the middle of the medium. Ambient temps are nice. - Water ph is a little alkaline, but Elvis mum showed no issues at all - perhaps the water supply has changed?? I have some ideas - nute lockout causing iron def - or possibly mag def (doesn't really look like mag def to me though) - but hope someone can confirm or shed light on the problem... Their mum grew out in an 11lt pot (so better resistance to temp shifts) and had no issues whatsoever throughout the whole grow - water and feed are the same for the mum as for the cuttings. I lieu of a better one, my plan is to flush tomorrow and start them back on a 0.7ec feed... Many thanks for any thoughts!