Welcome to UK420

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.


Search the Community: Showing results for tags 'bubblers'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK420
    • New Members
  • Cultivation
    • Strain Base
    • Breeders Help Desks
    • Compost and Pots
    • Hydroponics
    • Outdoor Growing
    • Propagation, Cloning and Mother Plants
    • Auto Flowering
    • Growroom Design
    • Problem Solver
    • Harvesting and Processing
    • Grow Diaries
    • Cream Of The Crop
  • Cannabis Culture
    • News, Views and Politics
    • Medicinal Cannabis
    • Smokers Lounge
    • Uk420 Competitions
  • Sponsor Support
    • Intense Nutrients
    • Vapefiend - The Vaporizer Specialists
    • DIY LED UK
    • Gro-zone Hydro

Calendars

  • Community Calendar

Found 2 results

  1. Hi new to the site and looking for some advice, been growing for many years now, tried many different ways and systems, I recently bought a Rush RDWC 16pot 60ltr system. I’ve had this connected up with a chiller included, all was working fine until the chiller broke, I removed it from the system and connected back up without chiller. Now when I plug in the pump the system does this, it’s 4 lanes with 4 pots in each, when I switch the pump on it starts recirculating after 20secs you can notice in control pots that the water level goes down on one side of system and rises on the other, if pump left running the side that’s filling begins to overflow causing a flood (system holds 860ltrs total) I have drained the whole system and refilled it with pump running to try clear any air locks etc but once full it does the same thing, does anyone have any idea what’s happening here, it’s doing my head in lol, it’s as if the pump is putting more water into the system than it’s draining out. I used al sorts of hydro systems aqua farms, nft, Oct pots without problems but cat seem to work this one out, any help would be appreciated
  2. IM000860

    From the album Cuttings in DWC